Som

Aquest és el bloc que la Comissió No a les Retallades de l’Escola Patronat Domènech (Gràcia, Barcelona) posa en marxa per lluitar contra la LOMCE.

Tenim el suport de la Coordinadora d’AMPA’s de Gràcia i de la FAPAC ( Federació d ‘Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya), per tal de crear la Xarxa d’Escoles Insubmises a la LOMCE.

Amb la construcció d’aquesta Xarxa, volem expressar el nostre rebuig a la Llei Orgànica per la Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE) i en demanem la retirada perquè considerem que dinamita el model d’escola catalana, participativa, democràtica, integradora, equitativa, inclusiva, laica i coeducativa pel qual hem lluitat des de l’inici de la democràcia.

 

 

 

 

Podeu contactar amb nosaltres a aquesta adreça de correu electrònic:

xarxaescolesinsubmises@gmail.com

 

Un pensament sobre “Som

  1. M’alegro que hagueu impulsat aquesta campanya. La meva filla fa 3er de primària a l’escola Misericòrdia de Canet de Mar, i ja fa temps que em vaig adonar i rebutjar aquestes proves de capacitació de centres. La meva filla li estàn fent un entrenament absurd, el cual no aprofitarà ni tan sols com a nota en el seu currículum, i no te perquè passar unes proves que nomès aprofitaràn per treure o sumar recursos els centres. S’ho està passant molt malament, amb fitxes repetitives que les està avorrint, amb entrenaments absurds a la classe… en fi, són molt petits per passar per aquest esforç, que us haig d’explicar. Tan malament ho està passant aquest curs amb 8 anys, que m’estic replantejant moltes coses sobre el sistema educatiu actual. Em nego a que faci aquestes proves. Boicot!

Deixa un comentari