El proper 2 de març a les 17 hores, la Xarxa d’escoles Insubmises farem una xerrada en l’Escola Torrent de Can Carabassa d’Horta- Guinardó.
Debatrem per què cal desobeir a la LOMCE i veurem com la LOMCE no s’atura.
Està organitzada per les AMPA de l’Escola Torrent de Can Carabassa i la de l’Escola Heura.
Us esperem!
Bon día, Em dic Marta i visc a Rois, Galicia. Estic molt interessada en saber quin procés heu seguit per declarar les escoles insubmisses a la Lomce. Moltes gracies. Marta. El 29/02/2016 14:30, “Xarxa descoles insubmises” escribió:
> retalladespatronat posted: “El proper 2 de març a les 17 hores, la Xarxa > d’escoles Insubmises farem una xerrada en l’Escola Torrent de Can Carabassa > d’Horta- Guinardó. Debatrem per què cal desobeir a la LOMCE i veurem com la > LOMCE no s’atura. Està organitzada per les AMPA de l” >
Hola Marta,
Per a què una escola es declari “insubmisa a la LOMCE” només cal que el consell escolar s’aprovi (que signi) la declaració d’insubmissió, que trobes en aquest web en la pàgina:
https://xarxaescolesinsubmises.wordpress.com/listado-de-eventos-principales/comadherir/
Pensa, que declarar-se insubmisa no suposa en cap cas fer accions d’insubmissió en les que no esteu d’acord en la vostra escola. Per exemple, una acció pot ser manteniment de la llengua vehicular, mantenir els consells escolar, mantenir l’assignatura de medi o per últim proposar el boicot a les proves de primària. Cada centre en funció de les seves possibilitats pot decidir les accions d’insubmissió.
La idea final és mantenir l’esperit de lluita contra la LOMCE.
Espero haver resolt les teves dubtes. Per qualsevol suggeriment, dubte o aclariment estem a la vostra disposició.
Xarxa Escoles Insubmises