La FaPaC demana a les escoles a posicionar-se en contra de la LOMCE

En la roda de premsa efectuada ahir, la FaPaC manifesta, a l’igual que també hem dit des de la XEI,  que l’inici de curs no ha començat amb la normalitat que el Departament d’Ensenyament vol fer visible. La FaPaC també intensifica la seva campanya per fer front a la LOMCE demanant a les escoles que aprofitin el primer consell escolar per posicionar-se en contra de la LOMCE.

Recorda que amb la LOMCE la veu de les famílies en els consells escolars queda totalment silenciada i no tindrà cap pes. El Departament d’Ensenyament vol fer-nos creure que el posicionament de pares i mares serà tingut en compte amb la sol·licitud d’un informe, però aquest només serà preceptiu i no vinculant, de manera que la presa de decisions quedarà en mans de la direcció.

Coincidint amb el començament de curs i com a acte central de la campanya de resistència activa, el proper dissabte 27 de setembre, a les 9.30h, la FaPaC organitza una Assemblea Ciutadana contra la LOMCE, al Centre Cultural i Recreatiu de Cornellà de Llobregat.

La Xarxa d’Escoles Insubmises participarem en un taller d’aquest acte.

Nota de premsa de la FaPaC

Document d’adhesió a la Xarxa d’Escoles Insubmises

XEI-quadrat-groc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s